Je bekijkt nu Van Boel Bewust naar Jelien.Nu

Van Boel Bewust naar Jelien.Nu

  • Berichtcategorie:Jelien

Ken je die angst? Dat het stil valt. Dat er niets meer komt. Dat ‘dit het dus was’… ? Dat er geen leuke dingen meer komen, geen nieuwe klanten, geen nieuwe opdrachten, geen nieuwe impuls. Dat het stil en leeg blijft.

Altijd weer een nieuwe impuls

Ik sprak laatst een oud collega die het zo knap van me vond dat ik er altijd op vertrouw dat er wel weer wat komt. En het was mooi om te horen dat ze dit vertrouwen door mij heen zag. Want ja, ik heb NU al het vertrouwen dat er altijd weer wat nieuws komt. Dat er altijd weer een impuls komt.  

Maar dat heb ik niet altijd gehad.

Het klopte niet meer

Want als ik eerlijk ben voelde ik twee jaar geleden al dat Boel Bewust niet meer helemaal klopte. Maar om toe te geven dat ik het coachen in de huidige vorm niet meer leuk vond, terwijl ik net een kind had gebaard, ons leven op z’n kop stond, en ik … vrij onhandig … een eigen coachpraktijk heb was toen niet mogelijk.

Toen er afgelopen jaar weer meer rust en ruimte in ons leven kwam, ik niet langer meer pleisters kon plakken, was er opeens weer ruimte om dat diepe verlangen in mij te voelen. Dat ik meer vrijheid wil in mijn werk, meer speelsheid, creativiteit en afwisseling.

Mezelf opnieuw uitvinden

Ook dacht ik er eerst wel alleen uit te kunnen komen, tot ik merkte dat ik mezelf echt opnieuw weer mocht uitvinden. En dat lukt niet vanuit je eigen referentie kader. Heleen Moes is mijn ondernemerscoach en zij verbind ziel & zakelijkheid. De perfecte combinatie voor mij. In het traject met haar ontdekte ik mijn kwaliteiten in het NU. Een ontwikkelkracht, een expert aan mogelijkheden en een verbinder van werelden.

En dat betekent een nieuw jasje.

Een nieuwe start.

Een nieuw begin.

Afscheid van BoelBewust

Van Boel Bewust neem ik komende tijd afscheid. Om ruimte te maken voor Jelien.NU. De website is in de maak, het logo wordt ontworpen en teksten worden geschreven.

Op social media zal ik minder actief zijn.

Ik wil graag via de e-mail verbonden blijven.

Dus als je hier aanmeld, val ik ééns per maand op je mailmat. Met eerlijke verhalen, prikkelende overdenkingen en verwonderingen over ons mens zijn.

Ik vind het leuk als je verbonden blijft.

Maar wat als er nooit meer iets nieuws komt...

En nog even over die angst, dat je bang bent dat er nooit meer iets nieuws komt.

Volg dan je ademhaling eens, en merk op hoe automatisch er áltijd weer een impuls komt om in- of uit te ademen. Of ga eens midden in je kamer op de vloer liggen, en wacht tot je lichaam een impuls geeft om op te staan.

Dat kan lang duren.. maar….

het komt..

En anders... Bel me even op 0630087849 😉 


Wil je zelf die stroom ook weer voelen? Dan kun je in een minitraject aan de slag om weer lekker snel terug in je flow te komen!

Annelies de Paep

Dankzij het mini-traject met Jelien kon ik niet alleen weer terug naar mijn basiswaarden, maar gaf ze me ook feedback over de nieuwe ideeën die ik op haar afvuurde. Nu voel ik mijn creativiteit, vrijheid, regie en ruimte weer!